SLO | ENG | HR | SRB | BG | HU Főoldal | Oktatás | Rólunk | Törvényhozás | Kapcsolat  
 
Naton Slovenia
  Novosti na področju dela in prostih delovnih mest   Novosti na področju dela in prostih delovnih mest   Novosti na področju dela in prostih delovnih mest   Novosti na področju dela in prostih delovnih mest   Novosti na področju dela in prostih delovnih mest  
 
   
Naton HR > Rólunk

Rólunk Naton d.o.o.


A Naton stratégiája


Szakterületünkön új utakat keresünk. Tudatában vagyunk annak, hogy a vállalkozásban az idő kulcsfontosságú, ezért gyorsan és hatékonyan dolgozunk. Ezen állítást partnereink is alátámasztják a munkánkról szóló nyilatkozataikban.

Személyes hozzáállással és minden ügyfelünkkel való tárgyalással, a jövőben is arra fogunk törekedni, hogy megerősödjön vállalatunk helyzete. Értékeink egyértelműek, tiszták, így ezek által választjuk ki partnereinket. Több éves szakmai tapasztalatokkal rendelkezünk, amelyeket állandó továbbképzésekkel fejlesztünk.

Senki sem lehet minden területen kitűnő szakember, ebből kifolyólag vállalatunknál megvan mindenkinek a saját feladata. Ez egyrészt lehetőséget ad a gyors visszajelzésre, másrészt pedig garantálja munkatársaink elégedettségét. Egyszerűen mindenki tudja, hogy mi az ő prioritása. Külső tanácsadóink segítségével sikeresen kiegészítjük a munkánál felmerülő esetleges tudáshiányt.

Tevékenységi irányelveink és filozófiánk:

 

Tiszteletben tartjuk a törvényeket, az üzleti etikettnek megfelelően dolgozunk.

 A különböző vállalatokkal kialakított partnerkapcsolatok biztosítsák számunkra szolgáltatásaink állandó javítását.
 Tiszteletben tartjuk és figyelembe vesszük a vállalatok értékeit: személyes hozzáállás, kedvesség, szakszerűség, csapatösszetartás.
 A Naton-nál elutasítjuk a tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatot.
 Támogatjuk a versenyképességet - amennyire azt a piaci mérce engedi.
 Konkurenseinket versenytársként és nem ellenségként kezeljük, nyitottak vagyunk a dialógushoz, azonban nem támogatjuk az egységes árakról való egyezkedést, meghatározást.
 Tartsuk magunkat az üzleti együttműködési szerződésekben leírtakhoz, az információk üzleti titkok, így továbbadásuk egy harmadik személynek szigorúan tilos.
 A vállalatnál mind egyformák vagyunk, így bármilyen diszkrimináció megengedhetetlen.
 Az új tudás elsajátítása érdekében, nagy figyelmet szentelünk az alkalmazottak formális és életre szóló továbbképzésére.
     

A Naton küldetése

Küldetésünk, a meglévő és a potenciális ügyfeleinknek első osztályú szakember szolgáltatást nyújtani azzal a céllal, hogy kielégítsük a vállalatok szükségleteit a színvonalas munkát végző alkalmazottak iránt, valamint a nagyobb és minőségesebb káderfoglalkoztatást. Ezzel hozzájárulunk a munkanélküliség csökkentéséhez és növeljük a társadalmi jólétet.

Következetesen támogatjuk az üzleti környezet kihívásait, az új üzleti sikerek megvalósításának érdekében. A vállalatok ügyvitelének szükségleteit az alkalmazottak struktúrájának sikeres szabályozásával segítjük elő, hogy a jókból legjobbak legyenek. Több éves vezetői tapasztalattal rendelkező, kitűnő csapatként működünk, s így Önökkel együtt uraljuk a munkaerőpiacon történő változásokat.

  

A Naton értékei

Személyes hozzáállás
A személyes hozzáállás a védjegyünkké vált és meghatározta versenyképességünket. Kevés az olyan ügynökség, amely ennyi alkalmazottal rendelkezik, és egyben személyesen foglalkozik minden ügyféllel, alkalmazottal.

Kedvesség
A kedvesség a sikeres kommunikáció alapköve. Csapatunk is kedvességével fordul az ügyfelekhez és a munkatársakhoz, eltekintve attól, hogy mekkora terjedelmű és milyen nehéz az adott munka.

Szakszerűség
Csapatunk gondoskodik arról, hogy kövesse a munkajogi és a gazdaságpolitikai újdonságokat, valamint arról is, hogy az „állandóan tanuló szervezet” alapelv szerint működjön. Megosszuk egymással a tudást és a tapasztalatokat.

Összefogás
A kitűzött célok eléréséhez, a mindennapi ellátott feladatok mellett, minden munkatárs egyéni hozzájárulása is fontos.

 

Licenca za opravljanje dejavnosti:

Podjetje Naton d.o.o. je vpisano v register domačih pravnih in fizičnih oseb za opravljanje dejavnosti zagotavljanja delavcev drugemu delodajalcu na podlagi odločbe številka: 45302-77/2004-12, z dne 22.01.2007
Megbíznak bennünk:
Hella
Knauf
Mercator
PH
 
 
Naton Slovenia   Copyright © 2008-2016 Naton d.o.o.,
Minden jog fenntartva
 
Naton HR Slovenia | Naton HR Global | Naton HR Germany | Naton HR Croatia | Naton HR Serbia
Naton HR Bulgaria | Naton HR Hungary